Teledyne DALSA Inc

Log in | Create profile | Language

Career Posting

Opportunity: Logistiek Assistent

Job File: 7715 Location: Eindhoven, The Netherlands

Teledyne DALSA Professional Imaging is gevestigd in Eindhoven en maakt deel uit van Teledyne Technologies Incorporated (Thousand Oaks, Californie). Teledyne DALSA richt zich op het ontwikkelen, assembleren en verkopen van digitale beeldsensoren en detectoren voor toepassingen in de medische, industriƫle en professionele fotografiemarkt.

Voor onze logistieke afdeling, zijn we op korte termijn op zoek naar een: Logistiek Assistent.

In deze functie werk je nauw samen met de afdeling inkoop, productie en verkoop. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de behandeling van inkomende, uitgaande goederen en het voorraadbeheer. Gezien de verwachte groei van de organisatie staat de afdeling open voor voorstellen ter verbetering van de logistieke processen.

Om deze functie succesvol in te vullen beschik je over een MBO-opleiding of denkniveau. Je hebt bij voorkeur enige jaren logistieke werkervaring, beheerst de Engelse taal en hebt ervaring met Excel en ERP software. Je bent een doorzetter, punctueel, zelfstandig en initiatiefrijk.

Submit Application

Apply for this posting

The Teledyne group of companies offer competitive salary, excellent benefits package, excellent career opportunities and encourage global internal mobility. We pride ourselves in being an Equal Opportunity Employer.